All for Joomla All for Webmasters
alb mk eng

Производи

 

austerm slika1 1

Од 10мм до 300мм

 

austerm slika2

 

EPS – Панели од експандиран полистирен

УПОТРЕБА

 • Се употребува за термичка изолација на нови и постоечки објекти
 • За индивидуални, јавни, индустриски и други објекти во висина  x ≥ 8 метри, со механичко уцврстување ( типловање)
 • Се препорачува за термоизолациониот систем AUS – TERM,  за поднини изолации, кровни, ѕидни прегради, подруми итн...
 • Се одликува како лесен и еколошки производ за време на апликација и после тоа

КАРАКТЕРИСТИКИ НА ПРОИЗВОДОТ

 • Димензии: Стандардни 1000 x 500 mm
 • Дебелини: Од  10 до 300 mm (други дебелини по нарачка)
 • Обработка : Со правоаголни агли
 • Отпорен на температури : До 80°C е долго; над 95°C е кратко
 • Запаливост : Самогаслив
 • Стандардизација : EN 13163-L1-W1-T1-C1-P4-BS100-CS(10)120-DS(N)5
 • Амбалажирање: Пакети во AT фолија прилближно 0,25м³
 • Складирање: Во покриени простории, надвор од влијание на УВ зраци

 

austerm slika3

Offcanvas Menu