MIRË SE VINI NË AUS-TERM

Kompania AUS-TERM është fabrikë për prodhimin e EPS-Styroporit me një kapacitet dhe cilësi të lartë në sektorin e ndërtimtarisë, si dhe me teklologjinë e fundit dhe më moderne botërore.

NGROHTËSI & REHATI

Inspirimi dhe vizioni i kompanisë tonë ishte nevoja dhe dëshira e konsumatorëve për një produkt më cilësor në tregun vendor dhe të rajonit. Qëllimi ynë është ofrimi i produkteve kualitative me çmim të arsyeshëm për të përmbushur kërkesën dhe dëshirën e klientëve tonë.

Dëshironi NGROHTËSI dhe REHATI në shtëpinë tuaj! Shiko ofertat
Effective Planning

Proces i organizuar i prodhimit.

Why choose Us?

Standard i lartë i kualitetit.

Why choose Us?

Ofrojmë produkte kudo dhe kurdo

Cost Effective Solutions

Çmime të volitshme

Kompania Aus-Term qe nga themelimi deri sot ofron produkte me cmime te volitshme ne treg

Finance Assistance

Produkte kualitative

Krahas cmimeve te vloitshme ofrojme edhe produkte kualitative me standarde europiane dhe teknologji bashkekohore

Smart Builders

Përkrahje operative

Misioni yne nuk eshte vetem shitja por edhe perkrahja e konsumatoreve per nje ngrohtesi ne shtepite e tyre

Foto Galeria:

The Atmosphere
Wavelength Structure
Greenhouse Garden
Industrial Hub
AUS-TERM - Faqja kryesore

MIRË SE VINI NË AUS-TERM

Kompania AUS-TERM është fabrikë për prodhimin e EPS-Styroporit me një kapacitet dhe cilësi të lartë në sektorin e ndërtimtarisë, si dhe me teklologjinë e fundit dhe më moderne botërore.

NGROHTËSI & REHATI

Inspirimi dhe vizioni i kompanisë tonë ishte nevoja dhe dëshira e konsumatorëve për një produkt më cilësor në tregun vendor dhe të rajonit. Qëllimi ynë është ofrimi i produkteve kualitative me çmim të arsyeshëm për të përmbushur kërkesën dhe dëshirën e klientëve tonë.

Dëshironi NGROHTËSI dhe REHATI në shtëpinë tuaj! Shiko ofertat
Effective Planning

Proces i organizuar i prodhimit.

Why choose Us?

Standard i lartë i kualitetit.

Why choose Us?

Ofrojmë produkte kudo dhe kurdo

Cost Effective Solutions

Çmime të volitshme

Kompania Aus-Term qe nga themelimi deri sot ofron produkte me cmime te volitshme ne treg

Finance Assistance

Produkte kualitative

Krahas cmimeve te vloitshme ofrojme edhe produkte kualitative me standarde europiane dhe teknologji bashkekohore

Smart Builders

Përkrahje operative

Misioni yne nuk eshte vetem shitja por edhe perkrahja e konsumatoreve per nje ngrohtesi ne shtepite e tyre

Foto Galeria:

The Atmosphere
Wavelength Structure
Greenhouse Garden
Industrial Hub